Avainjärjestelmät

Tarjoamme johtavat avainjärjestelmät Abloyltä ja iLOQilta.

ABLOY CLASSIC on perinteinen avainjärjestelmä ja tarkoitettu yksittäisiin lukitustarpeisiin, kuten soutuveneen, vajan tms. lukintaan

ABLOY SENTRY on patentilla suojattu, symmetrinen metalliavain. Se on ammattilaisten työkaluksi suunniteltu lukitusratkaisu laitteiden ja kaluston turvalliseen lukintaan.

ABLOY SENTO on nykyaikainen lukituksen perusratkaisu, jonka symmetrinen avain on patentoitu ja helppokäyttöinen. Se on joka kodin lukitusratkaisu ja sitä suositellaan omakotitalojen ja mökkien lukintaan kuten myös pieniin sarjalukostoihin.

ABLOY SENTO + OPTIMA on ideaalinen ratkaisu taloyhtiöihin helpottamaan avainten hallintaa ja kulunvalvontaa.

ABLOY OPTIMA on etäluettavalla tunnisteella toimiva langaton järjestelmä, joka asennetaan tarvittaviin oviin, kuten kaikkiin taloyhtiön yhteisiin tiloihin.

ABLOY PROTEC2 on yritysten ja organisaatioiden kokonaisvaltainen lukitusratkaisu, jonka metallipäinen, symmetrinen avain on luja. Patentilla suojatun liikkuvan elementin ansiosta avainturvallisuus on huipputasoa. Sarjoitusmahdollisuudet ovat ylivertaiset.

ABLOY PROTEC2 -järjestelmää voidaan laajentaa CLIQ-ominaisuuksilla, jolloin tietyt tai kaikki tuotteet ovat elektromekaanisia. Järjestelmä kerää aikasidottua kulkurekisteritietoa sekä avaimeen että avainpesään.

iLOQ - Digitaalinen iLOQ takaa lukitusjärjestelmälle korkean turvatason, joka ei heikkene hallintajärjestelmän elinkaaren aikana. Järjestelmä tarjoaa merkittäviä hyötyjä sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä, joissa vaaditaan korkeaa turvallisuustasoa ja edistynyttä pääsyoikeuksien hallintaa.